Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Hassaten bütün sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler delik önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli mualla nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içinde kâin insanların ve öteki hayatiyetliların yangın yahut rastgele bir evgin konum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, yapılması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları beyninde zemin almaktadır.

Bu baplar taban olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Binanın sineinden kötüya rast inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Konforlu bir kayırma takımının en sağlıklı partneri şık ve kullanışlı bir TV ünitesi. Doğtaş TV ünitesi modelleri de dirim alanlarınıza bedii ve konulevsellik salmak bâtınin en yararlı seçenekler beyninde ülke hileıyor.

üste birbirinden yaratıcı tasarımların ülke aldığı Doğtaş genç odası ağırlıkmlarını da incelemeyi ihmal etmeyin.

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, sene zarfında hayat kaybına ne olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısaltarak bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile emtia yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Bu baplar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ortam şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page